Köpa soffa

snygg soffaAtt köpa en snygg soffa online kan vara svårt, men om man bara vet vad man letar efter behöver det inte vara svårt att finna en snygg soffa till ett bra pris. Har du en liten lägenhet kan en bäddsoffa vara ett klokt val.

En bra lösning är att man under de vanliga sittplatserna fäller ut en madrass som tillsammans med divanen och sittytorna utgör bädden. Eftersom dessa bäddsoffor redan är ganska stor (minst 3-sits) så skapas en ganska stor bäddyta som ofta går att likna med en dubbelsäng.

 

Min lägenhet är inte speciellt stor, men den är central vilket gör att vänner gärna sover över om man är ute sena kvällar. Den enda egentliga nackdelen är att den har både divan och öppet avslut som går som ett U. Det är alltid mycket svårare att hitta ett snygg soffbord som passar till en sådan lösning. Men det gär säket om man letar lite.

Där är dock 134 cm till soffbord vilket är mer än många liknande modeller och då borde ett soffbord med 90cm i bredd fungera bra.Jag har egentligen ingenting emot det, men jag känner att jag behöver en ny soffa och skulle jag köpa en riktig soffa så skulle jag nog irritera mig på att de sov i soffan.

 

Nej bäddsoffa känns som det självklara valet. Den måste vara snygg, relativt bra att sova i, enkel att fälla ut och framför allt skön att sitta i när den är en vanlig soffa.